Restauracja Miód i Wino, czyli idealne miejsce na organizację Twojego przyjęcia okolicznościowego!

Zalety przyjęcia okolicznościowego w restauracji hotelowej

Organizacja jakiegokolwiek wydarzenia, wymaga wyboru konkretnego miejsca. Aby miejsce dobrze się sprawdziło, powinno posiadać łatwy dojazd, odpowiednio duży parking, a także możliwość ewentualnych noclegów i kuchnię lub catering. Hotel z restauracją spełnia wszystkie powyższe wymagania, dzięki czemu doskonale sprawdzi się na imprezy różnego typu.

W hotelowej restauracji najczęściej organizowane są wesela, komunie i chrzty święte, a także wszelkie rocznice, np. ślubu. Urodziny czy imieniny to wydarzenia, które również z powodzeniem możemy zorganizować w hotelu. Coraz częściej, w tego typu miejscach możemy spotkać się z wieczorami panieńskimi i kawalerskimi oraz imprezami firmowymi.

Dzięki organizacji imprezy w miejscu innym niż nasz dom, a konkretnie w restauracji hotelowej, nie musimy martwić się o planowanie dań, sprzątanie, organizację dodatkowych noclegów czy tworzenie dekoracji. Restauracje hotelowe z klimatem nie wymagają tworzenia dodatkowego wystroju, a przygotowaniem jedzenia czy sprzątaniem po wydarzeniu zajmie się za nas obsługa hotelowa.

Restauracja Miód i Wino jako doskonałe miejsce na imprezy okolicznościowe

Restauracja Miód i Wino to niezwykłe miejsce, które ulokowane jest w murach XII-wiecznego Opactwa Cystersów – Sulejów. Restauracja swoją nazwą nawiązuje do win i miodów pitnych, które produkowane są w zakonie. Zarówno wnętrza hotelu i samej restauracji, jak i okolica, kryją w sobie średniowieczną historię oraz tajemnice cystersów. Zabytkowy hotel doskonale sprawdzi się na organizację niepowtarzalnego przyjęcia, również tematycznego. Miejsce to, stanowi idealną scenerię również na wiosenne i letnie imprezy plenerowe. Oferta hotelowego przyjęcia okolicznościowego zawiera między innymi bogate menu, które inspirowane jest tradycyjną kuchnią. Dzięki temu, mamy szansę skosztować niesamowitych produktów regionalnych, takich jak Opacka Nalewka, Piwo Podklasztorze czy Miody Pitne. Fachowa opieka managera sali, zarówno podczas przygotowań, jak i czasu trwania przyjęcia jest sporym ułatwieniem, a 120 miejsc noclegowym znacznym udogodnieniem. Warto wspomnieć także o indywidualnej aranżacji restauracji i całego miejsca na nasze życzenie.