Zupy 0,9l

  • Żur wielkanocny z białą kiełbasą własnej produkcji 35 zł
  • Zupa chrzanowa z jajkiem 35 zł
  • Krem z białych warzyw z grillowanym bekonem i grzankami 35 zł
  • Zupa gulaszowa 45 zł

Dania mięsne/rybne 150g | min. zamówienie 5 porcji

  • Kaczka faszerowana podrobami, mięsem wieprzowo-drobiowym i jabłkami w całości ok. 2 kg 160 zł
  • Dorsz w sosie cytrynowo-kaparowym 23 zł
  • Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i serem fetą 16 zł
  • Pieczony karczek w sosie z zielonym pieprzem 18 zł
  • Zrazy wołowe w sosie z leśnych grzybów 25 zł
  • Roladki wieprzowe faszerowane pieczarkami 18 zł

Mięsa pieczone 100g | min. zamówienie 5 porcji

  • Schab pieczony ze śliwką 8 zł
  • Karczek pieczony 8 zł
  • Pasztet tradycyjny 8 zł
  • Żurawina (dodatek) 4 zł

Specjały z naszej wędzarni 100g | min. zamówienie 5 porcji

  • Schab 8 zł
  • Szynka 8 zł
  • Baleron 8 zł
  • Boczek 8 zł
  • Kiełbasa wieprzowo-wołowa 6 zł

Przekąski zimne | min. zamówienie 5 porcji

  • Sałatka jarzynowa 10 zł/200g
  • Sałatka z wędzonym kurczakiem 15 zł/150g
  • Sałatka z gotowanym kurczakiem i ananasem 15 zł/150g
  • Sałatka z pieczonych buraków z serem typu greckiego 12 zł/150g
  • Rolada szpinakowa z serem czosnkowym 45 zł/0,5kg
  • Rolada szpinakowa z serem czosnkowym z wędzonym łososiem 60 zł/0,5kg
  • Pieczeń rzymska 60 zł/kg
  • Tymbaliki drobiowe 5 zł/120 g
  • Roladki z karczku z musem chrzanowym 18 zł/150g
  • Śledź w trzech smakach 19 zł/150g
  • Taca jaj faszerowanych z pastą jajeczną, z wędzonym łososiem, z pastą z awokado 65 zł/20 połówek
  • Rollsy z ciasta francuskiego z boczkiem i szpinakiem 15 zł/150g
  • Babka ziemniaczana z boczkiem 40 zł/kg

Smakołyki z cukierni 1kg

  • Sernik z rokitnikiem 100 zł
  • Babka cytrynowa 40 zł
  • Domowe ciasto drożdżowe z owocami 60 zł
  • Ciasto marchewkowe 85 zł
  • Chleb cysterski 16 zł/0,5kg

Przy zamówieniach powyżej 500 zł - chleb cysterski 0,5kg gratis!

Zamówienia przyjmowane są do 3 kwietnia 2023r.,
telefonicznie: +48 695 320 485 mailowo: recepcja@hotelpodklasztorze.pl oraz osobiście w recepcji Hotelu Podklasztorze