Zupy 0,9l
- Żur wielkanocny z białą kiełbasą własnej produkcji 35 zł
- Zupa chrzanowa z jajkiem 35 zł
- Krem z białych warzyw z grillowanym bekonem i grzankami 35 zł
- Zupa gulaszowa 45 zł
Dania mięsne/rybne 150g | min. zamówienie 5 porcji
- Kaczka faszerowana podrobami, mięsem wieprzowo-drobiowym i jabłkami w całości ok. 2 kg 160 zł
- Dorsz w sosie cytrynowo-kaparowym 23 zł
- Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i serem fetą 16 zł
- Pieczony karczek w sosie z zielonym pieprzem 18 zł
- Zrazy wołowe w sosie z leśnych grzybów 25 zł
- Roladki wieprzowe faszerowane pieczarkami 18 zł
Mięsa pieczone 100g | min. zamówienie 5 porcji
- Schab pieczony ze śliwką 8 zł
- Karczek pieczony 8 zł
- Pasztet tradycyjny 8 zł
- Żurawina (dodatek) 4 zł
Specjały z naszej wędzarni 100g | min. zamówienie 5 porcji
- Schab 8 zł
- Szynka 8 zł
- Baleron 8 zł
- Boczek 8 zł
- Kiełbasa wieprzowo-wołowa 6 zł
Przekąski zimne | min. zamówienie 5 porcji
- Sałatka jarzynowa 10 zł/200g
- Sałatka z wędzonym kurczakiem 15 zł/150g
- Sałatka z gotowanym kurczakiem i ananasem 15 zł/150g
- Sałatka z pieczonych buraków z serem typu greckiego 12 zł/150g
- Rolada szpinakowa z serem czosnkowym 45 zł/0,5kg
- Rolada szpinakowa z serem czosnkowym z wędzonym łososiem 60 zł/0,5kg
- Pieczeń rzymska 60 zł/kg
- Tymbaliki drobiowe 5 zł/120 g
- Roladki z karczku z musem chrzanowym 18 zł/150g
- Śledź w trzech smakach 19 zł/150g
- Taca jaj faszerowanych z pastą jajeczną, z wędzonym łososiem, z pastą z awokado 65 zł/20 połówek
- Rollsy z ciasta francuskiego z boczkiem i szpinakiem 15 zł/150g
- Babka ziemniaczana z boczkiem 40 zł/kg
Smakołyki z cukierni 1kg
- Sernik z rokitnikiem 100 zł
- Babka cytrynowa 40 zł
- Domowe ciasto drożdżowe z owocami 60 zł
- Ciasto marchewkowe 85 zł
- Chleb cysterski 16 zł/0,5kg
Przy zamówieniach powyżej 500 zł - chleb cysterski 0,5kg gratis!
Zamówienia przyjmowane są do 3 kwietnia 2023r.,
telefonicznie: +48 695 320 485 mailowo: recepcja@hotelpodklasztorze.pl oraz osobiście w recepcji Hotelu Podklasztorze